Zaštita vaših podataka nam je vrlo važna. Obrada Vaših podataka temelji se isključivo na zakonskim propisima Opće uredbe o zaštiti podataka (EU) 2016/679 (GDPR) te Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (Narodne novine, 42/2018). Sljedeći segmenti zaštite podataka pružaju informacije o važnim aspektima obrade podataka koje provodi naša web stranica.

Kontakt

Ispunjavanjem obrasca za kontakt na našoj web stranici ili kontaktiranjem putem telefona ili e-maila, Vaši podaci će biti obrađeni u svrhu odgovarajućeg odgovora na Vaš upit i pohranjeni u slučaju potrebe za dodatna pitanja.

Opseg obrade podataka

Osobne podatke naših korisnika obrađujemo samo u onoj mjeri u kojoj je to neophodno za rad naše web stranice, uključujući i njezin sadržaj i performanse. Naša obrada osobnih podataka uglavnom se temelji na sadržaju korisnika, osim u slučajevima kada zahtjev za privolu nije moguć iz stvarnih razloga ili ako je relevantna vrsta obrade dopuštena zakonskim propisima.

Kolačići

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi spremila odabir jezika i sakrila informacije o kolačićima. Kolačići su mali komadići teksta koji se koriste za pohranu informacija na web preglednicima. Oni ne nanose nikakvu štetu.

Prijenos podataka

Ne prenosimo podatke trećim stranama bez pristanka korisnika.

Web – analiza

Ova web stranica koristi Google Analytics, uslugu web analitike koju pruža Google, Inc. (“Google”). Google Analytics koristi “kolačiće”, tekstualne datoteke koje se pohranjuju na Vaše računalo kako bi pomogli web stranici analizirati kako posjetitelji koriste stranicu. Podaci koje generira kolačić o Vašem korištenju web stranice (uključujući Vašu IP adresu) bit će preneseni i pohranjeni od strane Googlea. Google će koristiti ove informacije u svrhu procjene Vašeg korištenja web stranice, sastavljanja izvješća o aktivnostima web stranice za operatere web stranice i pružanja drugih usluga u vezi s aktivnostima web stranice i korištenjem interneta. Google također može prenijeti ove podatke trećim stranama ako to zahtijeva zakon ili ako te treće strane obrađuju informacije u ime Googlea.

Google neće povezivati ​​vašu IP adresu s drugim podacima koje Google posjeduje. Možete odbiti korištenje kolačića odabirom odgovarajućih postavki u svom pregledniku, no imajte na umu da ako to učinite možda nećete moći koristiti punu funkcionalnost ove web stranice. Korištenjem ove web stranice pristajete na obradu podataka o Vama od strane Googlea na način i u gore navedene svrhe.