O nama

Po čemu smo jedinstveni

Tko smo mi

Notitia d.o.o. osnovana je 2012. godine s ciljem pružanja personaliziranih savjetodavnih usluga razvijenih na znanstvenim temeljima te prilagođenih za specifične potrebe klijenata i tržišta.

Posjedujemo specifičnu ekspertizu zahvaljujući stručnom, znanstvenom i multidisciplinarnom pristupu koji njegujemo umrežavanjem visokokvalitetnih znanstvenika i stručnjaka iz specifičnih niša i širokog spektra područja, kao i visokoj razini naše sposobnosti predviđanja i prilagodbe potrebama tržišta i klijenata.
Surađujemo s javnim, poslovnim, civilnim i znanstveno-istraživačkim sektorom u brojnim područjima, a bavimo se širokim spektrom djelatnosti.

Zahvaljujući svojoj orijentaciji ka održivom razvoju, očuvanju okoliša i klime te društvenoj odgovornosti, posjedujemo dugogodišnje iskustvo u provedbi nacionalnih i međunarodnih znanstvenih i strateških projekata te projekata u području istraživanja, razvoja i inovacija u različitim područjima s ciljem unaprjeđenja gospodarstva, društva i zajednice, poput održivog razvoja, pametne specijalizacije, zelene tranzicije, digitalne transformacije, turizma i slično.

Klijent u središtu

U svom poslovanju beziznimno promičemo jedinstvenu poslovnu kulturu koja se očituje u personaliziranom pristupu „klijent u središtu“, osiguravajući svojim klijentima usluge najviše kvalitete, najviših standarda etike i profesionalne izvrsnosti.

Upravo naša jedinstvena kultura kolaboracije, timskog rada, multidisciplinarnog i holističkog pristupa i pružanja visoko individualiziranih usluga, svakodnevno ispunjava želje i potrebe te maksimizira poslovni potencijal naših klijenata i stvara dodanu vrijednost.

Osim što već dugi niz godina uspješno ostvarujemo vizije naših klijenata, također uspješno razvijamo i provodimo vlastite inovativne cutting-edge ideje i projekte u različitim područjima.

Bez obzira je li riječ o projektima klijenata ili vlastitim projektima, naša vječna strast i misao vodilja je razvoj i provedba inovativnih tailor-made rješenja za aktualne i stvarne probleme, na nacionalnoj, međunarodnoj i globalnoj razini.